Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
День таксиста рівненський таксист відзначив дуже по-особливому

Добряче піддатого чолов'ягу явно тягнуло на подвиги...

Патрульна поліція Рівненської області

День таксиста рівненський таксист відзначив дуже по-особливому

Двома протоколами за кермування автівкою в стані алкогольного сп'яніння

Близько опівночі патрульним надійшло орієнтування, що на вулиці Дубенській водій таксі керував транспортним засобом MERCEDES-BENZ з явними ознаками алкогольного сп'яніння, повідомляє Патрульна поліція Рівненської області

Інспектори зупинили транспортний засіб, але водій від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора "Alkotest 6810" та проведення такого огляду у медичному закладі відмовився у присутності двох свідків.

Проте за деякий час водій почав втікати на своєму автомобілі в бік Луцького кільця, але далеко заїхати йому не вдалось.

На 36-річного таксиста склали протокол за ч. ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія. Патрульні не випускали з виду і водія і автомобіль, який залишився на стоянці заправки і суттєво руху не перешкоджав. Таксист запевнив, що за автомобілем має приїхати його тверезий товариш.

Проте за деякий час водій почав втікати на своєму автомобілі в бік Луцького кільця, але далеко заїхати йому не вдалось. На керманича склали ще один протокол за ст.130 (керування в стані сп'яніння) і протокол за ст. 122-2 КУпАП за невиконання вимоги про зупинку.

Telegram Channel