Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вшанували пам’ять учасника АТО

Наступного року плануєтся збільшити кількість спортсменів, які беруть участь у змаганнях.

Нове життя.

Вшанували пам’ять учасника АТО

Другий рік поспіль в освітньо-навчальному закладі «Люб’язівська ЗОШ І—ІІІ ст.» проводять легкоатлетичний  турнір пам’яті Романа Корця яз села Люб’язь Любешівського району, який загинув на Сході України

Життя бійця обірвалося у липні 2015-го . Указом Президента України він нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), йому присвоєне звання «Почесний громадянин Любешівського району» й «Почесний громадянин с. Люб’язь». Крім того, в рідному селі є вулиця, названа його іменем, а на фасаді школи встановлена пам’ятна дошка.

 Приємну місію відзначення здійснили сільський голова Борис Шубич, директор ОНЗ Микола Кух та військовий комісар Геннадій Борисюк

Торік за ініціативи сільського голови Бориса Шубича вперше відбувалися такі змагання. Відповідно, медалі, кубок та дипломи для нагородження переможців та призерів забезпечив орган місцевого самоврядування. Цього разу відзнаки теж придбала сільрада. А от новим було те, що до участі в патріотичному заході долучилися кілька учнів школи-філії села Шлапань та 18 - із Гірківської ЗОШ І-ІІІ ст. І хоча школярі з інших шкіл доклали чимало зусиль, проте в підсумку кубок таки дістався люб’язівцям. Його, після нагородження переможців та призерів медалями і дипломами, вручили президенту цього опорного навчального закладу. Приємну місію відзначення здійснили сільський голова Борис Шубич, директор ОНЗ Микола Кух та військовий комісар Геннадій Борисюк.

На завершення патріотичного заходу переможці, призери і керівники зробили спільне фото біля школи на фоні пам’ятної дошки Роману Корцю. А від організаторів легкоатлетичного турніру прозвучало, що наступного року запрошуватимуть до участі в ньому й вихованців інших шкіл, зокрема, так званої Заприп’ятської зони.

Тамара УРЯДОВА.

Telegram Channel