Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Горохівчанину з неба впали 100 000 гривень

Тепер Петро Вознюк – серед «Багатих і відомих».

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Горохівчанину з неба впали 100 000 гривень

А точніше – виграшний квиток

Потрапити у столичну телестудію, де в прямому ефірі кожного тижня відбувається  розіграш державної української лотереї МСЛ «Лото-забава», щастить далеко не всім. Минулої неділі у число таких щасливчиків  фортуна обрала горохівчанина Петра Вознюка.

Шанс виграти комбінацію з інтригуючою назвою «Багаті та відомі»  волинянин мав рівний із 25-ма учасниками з різних регіонів України.

Вперто вірив у перемогу, купляючи білети чи не на кожен тираж уже кілька років поспіль.

Доки друзі у Горохові раділи, побачивши пенсіонера МВС серед претендентів на перемогу, можна уявити, як «йокнуло» серце нашого земляка, коли червона кулька під номером три «вибрала» саме його володарем 50-ти тисячі гривень.  Про це зізнався  ведучій Ларисі Руснак, коли та зауважила, що з вигляду у «пана Петра стальні нерви».

Гра продовжувалася і, згідно з її правилами, Петро Васильович мав можливість помножити свій виграш. Що й зробив! І отримав свій законний куш у сумі 100 тисяч гривень – заслужену винагороду за те, що вперто вірив у перемогу, купляючи білети чи не на кожен тираж уже кілька років поспіль.

До слова, щасливий квиток традиційно придбав у кіоску на автостанції у свого доброзичливого друга, підприємця Володимира Гладуна. 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel