Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанка придбала військову кепку з лейбою «не для продажу»

Таких товарів аж «кишить» на чорному ринку

facebook.com/Яна Барилюк

Лучанка придбала військову кепку з лейбою «не для продажу»

Головний убір приїхав з Харкова

Як зазначає Яна Барилюк у Фейсбук спільноті «Теревені про Луцьк», вона замовила на ОЛХ кепку мілітарі. «Сьогодні отримала і дивлюсь етикетка всередині, що «власність Збройних Сил України. Не для продажу!»

Обурені тим, що товари для військовослужбовців масово продається на «чорному ринку», користувачі радять звернутися у військову прокуратуру, саме якій належить підслідність даної ситуації.

«Це що ж виходить , хтось «мутить» з державними речами? Посилка була з Харкова, маю реквізити того чоловіка, який займається військовими товарами. Чи варто мені звернутись до Луцької поліції з приводу такого «ділка",який продає державну власність чи писати до Харківських правоохоронців ? Всю переписку з продавцем ,його реквізити маю. 
Це ж ненормально, що в нашій країні війна, а дехто на цьому крутить ліваки собі до кишень», - пише лучанка. за її словами, у продавця ще багато інших товарів військового призначення.

У коментарях  користувачі підтримують ідею звернутися з цього приводу до правоохоронців. 

«Не варто, а це ваш обовязок!», - відповідає Роман Ільїв, а Олександра Рокун радить звертатися в СБУ. «Ваше діло повідомити. По їх запитаннях зрозумієте, чи мають вони наміри щось з цим робити. Принаймні спробуєте», - зазначає вона. Обурені тим, що товари для військовослужбовців масово продається на «чорному ринку», користувачі радять звернутися у військову прокуратуру, саме якій належить підслідність даної ситуації.

Telegram Channel