Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Цьогоріч у «Веселці» на Горохівщині оздоровилося 244 дитини

У «Веселці» – було цікаво і весело!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Цьогоріч у «Веселці» на Горохівщині оздоровилося 244 дитини

Тут вони почувалися по-домашньому щасливими

Минуло 32 роки, відколи у терешківцівському лісі на Горохівщині відбулося урочисте відкриття дитячого табору відпочинку «Веселка». То була незабутня мить! Хіба ж могла тоді знати, що минуть роки, і хлопчики та дівчатка, які стояли на великій лісовій галявині, облаштованій  заради них у казкову, підростуть, здобудуть професії, стануть мамами, татами та й  із вдячністю привезуть на відпочинок у «Веселку» схожих на себе вродою і вдачею діточок?

Минуло 32 роки, відколи у терешківцівському лісі на Горохівщині відбулося урочисте відкриття дитячого табору відпочинку «Веселка».

Так і сталося! Від літечка до літечка «Веселка» жила в очікуванні безтурботної дітвори. Була завжди затишною, дбайливо доглянутою, багатою на чудові сюрпризи для школярів. Сьогодні кажу ці щирі слова про всіх, хто в усі часи переймався нею і добрим словом, і меценатством.

Цьогоріч у закладі оздоровлення і відпочинку набралися сили 244 дитини: шкільні активісти і відмінники навчання, діти воїнів АТО і з багатодітних сімей, із родин, які потрапили у складні життєві обставини. Чи не всім пощастило приїхати за незабутніми враженнями завдяки сприянню  голови районної ради Тараса Щерблюка і депутатів районної ради, донедавна в.о.голови райдержадміністрації Людмили Косюк, Горохівського  міського голови Віктора Годика і депутатів міської ради, Звиняченського сільського голови Тетяни Панасюк, голови Городищенської об’єднаної територіальної громади Світлани Соколюк. Путівки для малечі і юних  придбали  майже всі сільські, селищні і міські голови Горохівщини. Багато діток чудово відпочили, завдячуючи  підтримці у вирішенні організаційних питань начальника управління регіонального розвитку райдержадміністрації Миколи Панасюка  і головного спеціаліста цього управління Оксани Камоцької, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктора Білика і головного спеціаліста цього відділу Оксани Лавренюк. 

Кожний, хто стає благодійником для «Веселки», вирізняється особливою шляхетністю.

Кожний, хто стає благодійником для «Веселки», вирізняється особливою шляхетністю. Її комфортом завжди переймається керівник ТзОВ імені Шевченка Андрій Турак. Безкорисливий і безвідмовний, коли йдеться про благо дітей, директор СГПП «Рать» із Луцького району Віктор Шумський, який  цього літа придбав путівки для десятьох синів і донечок хліборобів. Співпрацюємо з Віктором Анатолійовичем протягом багатьох років. Завдяки його фінансовій допомозі до табору була асфальтована дорога, обновлена вивіска, придбано чимало потрібних у побуті речей. Більше того, щоб пересвідчитися, що умови в таборі  для відпочинку взірцеві, Віктор Шумський буває у ньому особисто. 

Дарувати радість сільській дітворі – це одне з життєвих кред керівника ТзОВ «Агропродукт-Горохів» Василя Щерблюка і керівника ПП «Макс Ком» Оксани Щерблюк. Із розумінням із «Веселкою» співпрацює начальник районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Крисюк, інші контролюючі органи, а Луцький педагогічний коледж (директор Петро Бойчук) скерувує вихователями у дитячий заклад творчих, завзятих, поважаючих свою професію майбутніх педагогів. Завдяки всім цим і багатьом іншим людям діти у «Веселці» почуваються по-домашньому щасливими, а прощаючись до наступного літечка, разом із мамами і татами дзвінко кажуть: «Хай  «Веселка» буде завжди!»

Галина ДЗЕЦЬКО, директор ПзОВ «Веселка».

У «Веселці» – було цікаво і весело!
У «Веселці» – було цікаво і весело!

 На знімку: вихователі другої зміни ПзОВ «Веселка» Тетяна Карась, Вікторія Ткач, Марія Залевська, Вікторія Ткач, Катерина Дядюк,  Соломія Денисюк, Надія Зварко, Олександр Павловський, Тарас  Гриб, Тарас Мушит, Тарас Ткачук, старший вихователь Надія Гайдук  із директором ПзОВ «Веселка» Галиною Дзецько.

Telegram Channel