Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Школяр з Любомля на міжнародному фестивалі співав разом з Тіною Кароль

Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні із конкурсу Євробачення-2018 «Nobody but you» Андрій Ковальський виборов почесне II місце в категорії «Вокал».

Фото з архіву Андрія Ковальського

Школяр з Любомля на міжнародному фестивалі співав разом з Тіною Кароль

Учень ЗОШ №3, вихованець Будинку школяра Андрій Ковальський, здобув ІІ місце на XII Міжнародному благодійному фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії»

На фестиваль Андрій потрапив за результатами попереднього відбору, надіславши відео з конкурсними номерами. Готувався в Будинку школяра. Минулого літа фестиваль відбувався в Болгарії, а цьогоріч — в Одесі. Уже четвертий рік поспіль брав участь у пісенному конкурсі. Вперше спробував свої сили на в Києві, але, на жаль, призового місця не здобув.

Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні із конкурсу Євробачення-2018 «Nobody but you» Андрій Ковальський виборов почесне II місце в категорії «Вокал». Ще й на гала-концерті співав із Тіною Кароль.

Наступного року таки став переможцем, ще й виступив із гуртом «Клей Угрюмого». До речі, з хлопцями вони постійно зустрічаються на фесті.

Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні із конкурсу Євробачення-2018 «Nobody but you» Андрій Ковальський виборов почесне II місце в категорії «Вокал». Ще й на гала-концерті співав із Тіною Кароль. Окрім цінних подарунків, виграв путівку до Китаю.

Цього року конкурс проходив у рамках творчого табору «GALAXY CAMP» на березі Чорного моря. Спочатку були репетиції, потім конкурс і підготовка до гала-концерту, який відбувався в Одесі на морвокзалі, де Андрій виконував конкурсну пісню.

Табір був мистецьким, діти відчували повну свободу творчості, адже мали чудових наставників-професіоналів своєї справи. Молодого перспективного хлопця завжди підтримують сім’я, друзі, товариші, з якими знайомиться на фестивалі.

Telegram Channel