Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Де купити дрова, торфобрикет у Луцьку? Чому перевагу слід надати твердому паливу?

Дрова колоті купити в Луцьку – означає отримати недороге паливо

drova-plus.io.ua

Де купити дрова, торфобрикет у Луцьку? Чому перевагу слід надати твердому паливу?

Якщо ви задумалися про опалення, а саме про те, якому виду слід надати перевагу, чи варто купувати тверде паливо, і якщо так, то де ціни на дрова, торфобрикет невисокі, читайте далі

Дрова та торфобрикет мають незаперечні переваги. Сьогодні це чудова альтернатива газовому й електричному опаленню, передусім у плані вартості, проте не тільки. Інших плюсів – теж чимало.

Продаж дров у Луцьку здійснює компанія «Drova-plus». До вашої уваги – рубані, колоті дрова твердих порід (дуб, граб, ясен). Усім їм характерна висока опалювальна цінність. Характеризуються максимальною тепловіддачею і мінімальним вмістом вологи. Оскільки розколюються складніше, то купувати доцільно уже в колотому вигляді. Дрова колоті купити в Луцьку – означає отримати недороге паливо, яке не потребує дозвільної документації для використання, чого не скажеш про газове опалення. Дрова дубові рубані та кругляк від «Drova-plus» порадують і якістю, і аспектами використання, і ціною, тому вибір очевидний.

Наші торфобрикети, ціна яких невисока, виготовляються на сучасному технологічному обладнанні. Завдяки цьому забезпечується горіння без димлення, в навколишнє середовище не виділяються шкідливі сполуки і кіптява.

Якщо говорити про торфобрикет, ціна Луцьк на який – також у доступних межах, то це альтернативне паливо – поза конкуренцією. Воно може використовуватися у котлах з ручним та автоматичним регулюванням. Виготовляється торфобрикет (Волинь) із ретельно подрібненого і висушеного торфу верхового, низового й змішаного типів. До переваг верхового слід віднести легку займистість й тривале горіння, що забезпечується вмістом у складі значної кількості моху та деревної тріски. Низовий (з домішками у вигляді піску, глини) примітний щільною структурою і добрим утриманням форми. Наші торфобрикети, ціна яких невисока, виготовляються на сучасному технологічному обладнанні. Завдяки цьому забезпечується горіння без димлення, в навколишнє середовище не виділяються шкідливі сполуки і кіптява. З-поміж інших переваг, якими володіє торфобрикет: сумісність з будь-якими твердопаливними системами опалення, значна теплопровідність, зручна для транспортування, зберігання й використання форма, стійкість до змін температури та вологи. А на виході при такому способі опалення – економія енергоресурсів у кілька разів! Де купити торфобрикет у Луцьку? Також у «Drova-plus»!

Відповідь на питання, де волинянам купити дрова, торфобрикет на зиму, вважаємо розкритою. Якість, ціни та умови придбання у компанії «Drova-plus» – одні з найкращих у регіоні. Ціна на торфобрикет у Луцьку не може не радувати, як і ціна на дрова колоті, рубані. І це з урахуванням високих якісних показників кожної партії продукції.

Замовляйте тверде паливо на вигідних умовах і з оперативною доставкою по Волинській області!

[email protected]

Тел:   0501094084,

            0981094084.

drova-plus.io.ua

Telegram Channel