Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Горохові ледь знову не сталася трагедія на автостанції

Будьте обачними навіть на пішоходних переходах, бо, на жаль, не всі водії дотримуються правил дорожнього руху.

Фото Youtube.com.

У Горохові ледь знову не сталася трагедія на автостанції

На щастя, 18-річна дівчина буде жити

У Горохові сталася дорожньо-транспортна пригода на пішоходному переході неподалік автостостанції.

За попередньою інформацією, на безпечній «зебрі» не розминулися 18-річна жителька районного центру і Mercedes-Benz. У результаті зіткнення потерпіла була доставлена у Горохівську ЦРЛ із пошкодженнням зв’язок ступні і гематомою.

На безпечній «зебрі» не розминулися 18-річна жителька районного центру і Mercedes-Benz.

Нещодавно ми повідомляли, яке непоправне горе спіткало родину зі села Охлопова. День 23 листопада став останнім у земному житті для її 61-річної Берегині.

Трагедія сталася на автобусній станції міста Горохова. Водій автобуса Луцьк-Антонівка виїжджав із платформи і не помітив, як під задньою частиною транспортного засобу опинився пішохід.  За попередніми даними, жінка йшла територією автостанції, розмовляючи по телефону.

Загибла Людмила Тимощук була дуже хорошою людиною. Її життям була сім’я і школа, директором якої працювала в селі Квасові. Водій Віктор Чорнопас, який здійснив наїзд, теж має великий досвід роботи і позитивну репутацію у всіх, хто його знає…

Горохівські поліцейські застерігають перехожих бути обачними навіть на пішоходних переходах, бо, на жаль, не всі водії дотримуються правил дорожнього руху.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel