Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням

Дмитро Ярош.

Фото: 112.ua

Volodymyr Tverdokhlib

Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням

Діяльність російського бізнесу в Україні є одним із факторів, які тягнуть Україну назад і заважають перемозі держави

РНБО має негайно прикрити діяльність компаній країни-агресора. На цьому наголосив народний депутат і лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош, пише gazeta.ua. «Це не тільки матеріальний фактор, це, у першу чергу, фактор морально-психологічний, який підриває єдність нашого народу, деморалізує особовий склад Збройних сил України, СБУ, МВС тощо, революціонізує пасіонарну частину нашого суспільства, а отже, призводить до дестабілізації загальнодержавної ситуації та послаблення тилу. А без міцного тилу - перемоги на фронті досягнути неможливо!

Це не тільки матеріальний фактор, це, у першу чергу, фактор морально-психологічний, який підриває єдність нашого народу, деморалізує особовий склад Збройних сил України, СБУ, МВС тощо, революціонізує пасіонарну частину нашого суспільства, а отже, призводить до дестабілізації загальнодержавної ситуації та послаблення тилу.

Знаю, що Генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до РНБО з цього приводу. Знаю, що вирішення цього питання максимально гальмується. Здогадуюсь чому: мабуть, у багатьох владоможців з цими «бізнесами» є спільні інтереси. Та незважаючи на це, звертаюсь до голови, секретаря і членів РНБО із закликом негайно прийняти відповідне рішення і покласти край діяльності ворожих економічних структур в Україні», - закликав Ярош.

Він також нагадав керівництву держави: «У війні за незалежність або перемагають всі, або програють - теж всі. А вам є що втрачати у випадку програшу».

Telegram Channel