Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Нововолинську презентували виставку печива

Своїми виробами художниця може пригостити дітей.

novovolynsk-rada.gov.ua

У Нововолинську презентували виставку печива

Виставку Любові Вавдічик відкрили у міському історичному музеї

У творчому доробку художниці та мисткині – художні вироби, роботи, виконані у техніці акварель та пастель, розписане імбирне печиво. Це перша її персональна виставка, яку вона презентувала під назвою «Моя країна чудес», повідомлє Нововолинська міська рада.

Маючи освіту кухаря, 6 років тому Любов Вавдічик захопилася випіканням печива, яке почала розмальовувати. І це принесло їй задоволення. Смачні оригінальні вироби користуються великою популярністю не тільки у Нововолинську, а й далеко за межами нашого міста.  

Маючи освіту кухаря, 6 років тому Любов Вавдічик захопилася випіканням печива, яке почала розмальовувати. І це принесло їй задоволення.  

Як каже Любов Вавдічик, вона продовжує шукати себе у творчості.  Коли чимось зацікавиться, то обов’язково це намагається опанувати. Минулого року почала малювати картини. Їх високо оцінили нововолинські  художники Микола Казюлін та Анатолій Мужевітін.

Осередком натхнення Любові Вавдічик стала творча майстерня «Створимо свято разом», яку вона організувала для талановитих дітей і дорослих. Таким чином вона ще й ділиться з іншими своїми  знаннями та вміннями. У такій співпраці народжуються неповторні роботи та відкриваються приховані таланти.

Telegram Channel