Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку триває хореографічний фестиваль «Екзерсис 2019» (Фото, відео)

Вражаюча грація юних балерин!

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

У Луцьку триває хореографічний фестиваль «Екзерсис 2019» (Фото, відео)

Програма дійства надзвичайно насичена

 Фестиваль-конкурс дітей та молоді «Екзерсис 2019» розпочався о 10 годині із зустрічі з керівниками колективів, організаторами фестивалю та членами журі.

 Після цього на площі перед розважальним центром «Промінь» учасники колективів провели танцювальний флеш-моб «Україно моя».

 Об 11.30 розпочалися виступи колективів. Конкурсну програму відкрили граціозні балерини луцької студії «Жизель».

На конкурсі можна буде побачити танці усіх жанрів — від класичного і до сучасного.  

Як нам розповіла авторка ідеї та голова журі фестивалю Леся Косаковська, цьогоріч на дійстві виступить більше тисячі учасників, які представляють колективи з Луцька, Волині, Львівщини та Рівненщини. Вік учасників — від дошкільнят і до тих, хто займається у студіях сучасного танцю «20+». На конкурсі можна буде побачити танці усіх жанрів — від класичного і до сучасного. 

 

По завершенні перегляду конкурсних номерів, журі відзначить переможців. В організації фестивалю допомогло Консульство Республики Польща, яке підготувало призові сертифікати на акустичні центри — надзвичайно цінний подарунок для танцювальних колективів. Варто подякувати ще одному партнеру та співорганізатору фестивалю — розважальному центру «Промінь», який також підготував сюрпризи для учасників. 

Слід зазначити, що із 40 керівників колективів — 20 є випускниками-хореографами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel