Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Наша «Аґрафка» потрапила до фіналу італійської премії

Книга вже здобувала престижні нагороди.

Читомо.

Наша «Аґрафка» потрапила до фіналу італійської премії

Італійське видання «Голосно, тихо, пошепки» («Forte, piano, in un sussurro») відібрали у фінал Premio Andersen

Про це повідомляється на Facebook-сторінці творчої майстерні «Аґрафка», інформує портал Читомо.

Книжка змагатиметься за перемогу в категорії «Науково-популярна література». Оголошення фіналістів відбулося на майданчику Illustrators Café на Болонському книжковому ярмарку.

З повним переліком видань, що потрапили до фіналу Premio Andersen 2019, можна ознайомитися за посиланням.

 Premio Andersen — найпрестижніша італійська нагорода, яку присуджують за дитячі книжки письменникам, ілюстраторам та видавцям.

Premio Andersen — найпрестижніша італійська нагорода, яку присуджують за дитячі книжки письменникам, ілюстраторам та видавцям. Премія була заснована італійським журналом ANDERSEN у 1982 році. Щороку журі обирає найкращі з-поміж книжок, що вийшли в Італії протягом минулого року, приділяючи особливу увагу найбільш інноваційним та оригінальним виданням.

Премію присуджують у 10 категоріях: книжки для дітей 0-6 років, 6-9 років, 9-12 років, понад 12 років, понад 15 років, книжки з ілюстраціями, книжки без слів, художня література, науково-популярна література, комікси.

Цьогорічних переможців оголосять 25 травня під час урочистої церемонії, яка відбудеться у Генуї.

Нагадаємо, що «Forte, piano, in un sussurro» у перекладі Валентіни Даніеле вийшла минулого року в італійському видавництві Jaca Book.

Telegram Channel