Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині відбувся Ярмарок Фестивалю науки (Фото, відео)

Ярмарок Фестивалю науки–2019.

СНУ ім. Лесі Українки

На Волині відбувся Ярмарок Фестивалю науки (Фото, відео)

16 травня у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки урочисто відкрили щорічний Ярмарок Фестивалю науки–2019

 

Учасників і гостей заходу привітали проректори Анатолій Цьось, Наталія Павліха, Світлана Гаврилюк та Анна Данильчук, куратор Наукового товариства аспірантів і студентів Ольга Караїм, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, проректор із наукової роботи Волинської православної богословської академії, протоієрей Владислав Фульмес.

 

 «Хочу подякувати підприємствам, Волинському обласному центру зайнятості – нашим співорганізаторам, факультетам і всім хто долучився до реалізації цієї чудової ідеї – ЯрФесту. Щиро вітаю факультети, які сьогодні представляють СНУ, і вірю, що сьогоднішній захід сприятиме поєднанню науки та практики через розвиток інновацій, бізнесу та нашого університету», – мовив перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку Анатолій Цьось.

Сьогоднішній захід сприятиме поєднанню науки та практики через розвиток інновацій, бізнесу та нашого університету.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зауважив: «Дуже добре, що сьогодні факультети представили свої кращі наукові розробки, а ми запросили підприємства, аби безпосередньо поєднати науку та бізнес. Бо в бізнесі успіх досягається лише тоді, коли в команді працюють професіонали, які здатні упровадити чи розробити новації».

До участі у фестивалі долучилися такі підприємства області: ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ», фабрика «Торчин-Нестле», ТОВ «Ветело», мережа гуртівень «Пакко» та супермаркетів «Вопак».

 

 Під оплески учасників і гостей Анатолій Цьось вручив подяки від університету науковцям, які підготували переможців наукових конкурсів серед студентів, та за особисті наукові здобутки; грамоти – викладачам, які активно долучилися до організації та підготовки Фестивалю науки та ЯрФесту.

 

 У програмі заходу від студентів СНУ імені Лесі Українки: цікаві досліди з фізики та хімії; арттерапія, ритмотерапія, танцювальні флешмоби, фітнес-степ, техніка скандинавської ходьби; майстер-класи з флористики та виготовлення іграшок із екологічної сировини, з розкладання намету та користування альпіністським спорядженням, із вуличних танців, малювання шаржів і портретів, із малюнка хною й ієрографічного написання символів удачі, сервірування столу та приготування коктейлів тощо.

 

Джерело: СНУ ім. Лесі Українки


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel