Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинському селі ходять на побачення… в бібліотеку

Схожий захід провели і у Здолбунові на Рівненщині, організувавши книжкову виставку-інсталяцію «Love story».

Фото zdolbun.gov.ua.

У волинському селі ходять на побачення… в бібліотеку

Щоб зустрітися з книгами, нещодавно їхні шанувальники в селі Скобелка Горохівського району завітали на літературну вечірку

Яка так і називалася: «На побачення – в бібліотеку». Задля неї підібрали найкращі книжки про кохання. Читачі і гості почули  цікаві незабутні  життєві історії, декламували  вірші, співали. Такі зустрічі вирішили  зробити традиційними,  щоб підтримати сучасну українську культуру, привернути увагу дорослих і дітей до бібліотеки, літератури, музики, видавництв.

Читачі і гості почули  цікаві незабутні  життєві історії, декламували  вірші, співали.

Завідуючій бібліотеки-філії Ларисі Шевелі учасники святкового дійства  подякували квітами. Схвально відзначили, що для неї важливо, щоб такі змістовні  літературні вечори  стали улюбленими саме в скарбниці книг, щоб усі покоління, людей різних професій і вдач об’єднувала  любов до книги.

Під час спілкування знаковим був обмін досвідом із колегами, адже формувалося бачення роботи бібліотек-філій у новому форматі задля сучасників і майбутнього.

Такі події, як тиха вечірка, можуть стимулювати  село до розквіту бібліотеки. Дуже хотілося зацікавити  всіх оригінальним новаторським  рішенням. І пані Ларисі це вдалося.

Валентина ГРИБ, провідний методист РНД «Просвіта».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel