Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода на середу: на роботу – на возі, з роботи – на санях

Чи знадобится волинянам нарешті цей транспорт?

Pixabay

Погода на середу: на роботу – на возі, з роботи – на санях

Прикладіть завтра вухо до криниці, щоб отримати фінансовий прогноз на весь рік

Якою буде погода на Волині:

11 грудня у Луцьку протягом усього дня у Луцьку буде триматися хмарна погода. Ввечері, можливо, пройде сильний сніг.  На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 0-2º морозу, вдень  0-2º тепла.

На теренах Волинської області очікується мінлива хмарність. Ввечері місцями невеликі опади. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

Найтепліше цього дня було у 1960-му році – плюс 10,6 градуса, найхолодніше – у 2002-му році – мінус 20,4 градуса Цельсія.

Народний прогноз погоди:

11 грудня вшановується пам’ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки цього дня передбачали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно – на спеку, а якщо день теплий — на холод. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. Також була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

 

Прогноз погоди на післязавтра:

12 грудня очікують хмарну погоду з проясненнями. Вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

 

 

 

Telegram Channel