Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Погода на п'ятницю, 10 січня: замість тріщати, зима знову хлющатиме

Ну і от що це за зима?!

Фото: Укрінформ

Погода на п'ятницю, 10 січня: замість тріщати, зима знову хлющатиме

Вже ж і до Водохреща рукою подати...

Якою буде погода на Волині завтра:

10 січня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вночі та вранці туман. На дорогах  ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

На теренах Волинської області також буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах  подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 0-5° тепла.

Найтепліше 10 січня було у 1991-му та 2007-му році – плюс 8,8 градуса, найхолодніше – у 1950-му році – мінус 25,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святих з Нікомидії. Наші пращури помітили, що погода цього дня вказує на погоду в липні. Якщо 10 січня буде снігопад і заметіль, то липень заливатимуть інтенсивні дощі. Якщо цього дня скирти хліба вкривав іній, це був знак того, що майбутнє літо явно буде дощовим.

Прогноз погоди на післязавтра:

11 січня синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel