Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лідер гурту «Без обмежень» носитиме «володимирську» сорочку

Сергій Танчинець матиме оберіг, вишитий волинянкою

Фото ілюстративне

Лідер гурту «Без обмежень» носитиме «володимирську» сорочку

Такий незвичайний подарунок співак отримав перед концертом у Луцьку

Мешканка міста Володимира–Волинського Ірина Смірнова подарувала сорочку-оберіг лідеру гурту «Беz обмежень» Сергію Танчинцю. Вишила її дружина Небесного Легіону Ірина Смірнова у рамках проєкту «Нить продовження життя». Відтак співак запам'ятає концерт на Волині, організований волонтерським рухом «Меценати для солдата», капеланом Іваном Гурєєвим та його синами для дітей загиблих героїв у російсько-українській війні.

Сергій Танчинець сказав щире «дякую» за чудову вишиванку та додав, що одягне її на хрестини, на які запрошений як хрещений батько.

Пані Ірина, у свою чергу, висловила захоплення його творчістю і побажала, щоб вишиванка стала для співака справжнім оберегом, а він і далі дарував людям чудові пісні.Сергій Танчинець сказав щире «дякую» за чудову вишиванку та додав, що одягне її на хрестини, на які запрошений як хрещений батько. 

Проєкт «Нить продовження життя» започаткувала Ірина Смірнова, вдова старшого прапорщика Сергія Смірнова, разом із волонтером Русланом Теліпським. Це той проєкт, в рамках якого десятки дружин та матерів загиблих бійців знайшли втіху і розраду у вишиванні бісером та нитками.

До речі, Ірина Смірнова разом з Анною Голюк набирають групу поціновувачів у студію вишивки «Вишиванки Княжогого Граду» незалежно від віку та статі, людей, котрі прагнуть виготовити собі сорочки, подібні до тих, які носили їхні діди-прадіди, та готові пристосувати їх до нових сучасних тенденцій.

Роксолана Вишневич

Telegram Channel