Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З вилами — на рідного брата

Як же ж так?!

Фото: ua.all.biz

З вилами — на рідного брата

17 лютого ледь не став убивцею 39–літній житель села Вітковичі Березнівського району на Рівненщині

Повідомлення про те, що лікарі надавали допомогу 53–річному чоловікові з колото–різаними ранами обличчя та ротової порожнини, до поліції надійшло близько 13.30. Слідчо–оперативна група, яка виїхала на місце події, за інформацією відділу комунікації відомства, встановила, що потерпілий, житель села Вітковичі, прийшов до батьківської хати, аби забрати свій подовжувач.У цей час його саме використовував для роботи січкарні молодший брат. Спроба відібрати подовжувач вийшла невдалою — 39–літній чоловік накинувся з вилами на старшого, вдаривши ними в обличчя.

Спроба відібрати подовжувач вийшла невдалою — 39–літній чоловік накинувся з вилами на старшого, вдаривши ними в обличчя.

Зловмисника затримали. Слідчі Березнівського відділення поліції вирішують питання про повідомлення йому про підозру в замаху на умисне вбивство за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Потерпілого госпіталізували до лікарні обласного центру. Його життю нічого не загрожує.

Як з’ясували поліцейські, брати конфліктували постійно.

Богдана КАТЕРИНЧУК


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel