Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Реабілітація через подорож: рівненські ветерани АТО та ООС поїдуть до Франції

Мандрівка як терапія

Фото з відкритих джерел

Реабілітація через подорож: рівненські ветерани АТО та ООС поїдуть до Франції

Поїздка Європою відбудеться у травні і триватиме 14 днів

Ветеранів АТО та ООС із інвалідністю запрошують у Францію для спільної молитви за мир. У подорож відправлять 20 учасників війни на Сході України, а також 10 учаників війни в Афганістані, передає Суспільне.Рівне.

Поїздку планують оплатити із міського бюджету в рамках програми «Турбота», на це витратять 300 тисяч гривень. Для рівненських ветеранів це – перша така організована поїздка, з України загалом учасники бойових дій поїдуть вчетверте. Окрім Рівного, до Франції вирушать ветерани зі Львова, Тернополя, Житомира.

Поїздка Європою відбудеться у травні і триватиме 14 днів. Для участі військових з інвалідністю, які були в АТО та ООС, просять звернутися в управління соцзахисту. Голова спілки учасників бойових дій та АТО «УВО» Сергій Пандрак каже: «Це називається реабілітація воїнів, які отримали важкі поранення в бою, шляхом подорожей. Воїн повинен мати: повинен мати посвідчення інваліда війни, стояти на обліку в міському управлінні соціального захисту». 

Голова спілки учасників бойових дій та АТО «УВО» Сергій Пандрак:

– Це називається реабілітація воїнів, які отримали важкі поранення в бою, шляхом подорожей. Воїн повинен мати: повинен мати посвідчення інваліда війни, стояти на обліку в міському управлінні соціального захисту. 

Telegram Channel