Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волиняни – переможці Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

На конкурс надійшло 248 творчих робіт.

Волинський обласний науково-методичний центр культури.

Волиняни – переможці Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підвів підсумки 4-го етапу XІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Захід був  присвячений Шевченківським дням. Конкурс з 2003 р. проводиться спільно Міністерством культури України та Міністерством освіти і науки України, з метою виявлення творчого потенціалу талановитої учнівської молоді.

Шимонович Теодор учень Луцької художньої школи (викладач Кучма Ольга Юріївна) у номінації «Образотворче мистецтво», Сізих Дарина учениця Ковельської дитячої художньої школи імені А. Лазарчука (викладач Дятел Людмила Василівна) у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

З усіх областей України на підсумковий етап  надійшло 248 творчих робіт. Оцінювання робіт кожним з членів журі відбувалося за областями та номінаціями.

Згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості на підсумковому етапі було відібрано 50 найкращих робіт в двох номінаціях (по 2 роботи з кожної області).

Переможцями від Волинської області стали: Шимонович Теодор учень Луцької художньої школи (викладач Кучма Ольга Юріївна) у номінації «Образотворче мистецтво», Сізих Дарина учениця Ковельської дитячої художньої школи імені А. Лазарчука (викладач Дятел Людмила Василівна) у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

 Щиро вітаємо переможців та бажаємо натхнення, невичерпної енергії, успіхів у наступних творчих конкурсних випробуваннях!

Джерело: Волинський обласний науково-методичний центр культури
Telegram Channel