Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Коронавірус добрався до Шацького району

Жителів краю закликають на Великдень не виходити з дому.

Фото pixabay.com.

Коронавірус добрався до Шацького району

Пацієнтка із COVID-19 нині лікується в інфекційному відділені Любомльської лікарні

Сьогодні,  17 квітня 2020 року, у жительки с.Пульмо 1959 року народження  вірусологічною лабораторією ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» за результатами експрес-тесту підтверджено наявність коронавірусної інфекції. Про це повідомляє сайт Шацької райдержадміністрації.

Контактним особам повідомили про  необхідність обов'язкової самоізоляції до 29 квітня.

Любомльське міжрайонне відділення Волинської обласної лабораторії центру МОЗ України дизенфікувало житлові та підсобні приміщення, надвірні споруди у господарстві хворої. А також фахівці провели епідеміологічне розслідування, яким встановлено коло контактних осіб. Проведена санітарно-освітня робота населення. Контактним особам повідомили про  необхідність обов'язкової самоізоляції до 29 квітня.

«Укотре змушений звернутися до всіх жителів району з великим проханням – дотриматися додаткових обмежувальних заходів, встановлених обласною та районною комісіями ТЕБ та НС, а саме: не виходити з дому з 13.00 суботи 18 квітня 2020 року до 06.00 ранку вівторка 21 квітня 2020 року», – цитує сайт РДА заклик першого заступника голови відомства Віктора Плейтуха. 

Telegram Channel