Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лукашенко: «Коронавірус? Усі на суботник!»

Президент Білорусі Олександр Лукашенко дотримується позиції, що Covid-19 – це «психоз», якому піддалося світове співтовариство.

Фото УП.

Лукашенко: «Коронавірус? Усі на суботник!»

Влада Білорусі попри епідемію коронавірусної інфекції не скасовуватиме військовий парад, присвячений Дню Перемоги 9 Травня, а перед тим планується проведення загальнодержавного суботника

 Про це ідеться у відповіді на петицію, в якій понад 7000 громадян зажадали скасувати військовий парад. У міністерстві оборони заявили, що не скасовуватимуть парад, оскільки він є частиною бойової підготовки армії. «Для Білорусії військові паради – це данина героїзму і стійкості нашого народу, самовідданій боротьбі проти фашистських загарбників… Це також традиція, яка символізує готовність білоруського народу відстоювати національні інтереси держави», - резюмували в оборонному відомстві.

У цій країні коронавірусом заразилися 4779 осіб, в тому числі троє військовослужбовців; 42 людини померли.

Раніше стало відомо, що в Білорусі з 20 квітня відновиться навчальний процес у школах, а 25 квітня буде проведено республіканський суботник.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко дотримується позиції, що Covid-19 – це «психоз», якому піддалося світове співтовариство. У цій країні коронавірусом заразилися 4779 осіб, в тому числі троє військовослужбовців; 42 людини померли.

Джерело: ВЗ
Telegram Channel