Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Очільник Волині Юрій Погуляйко вважає своїм досягненням закриття нелегальних АЗС та пилорам

Юрій Погуляйко.

Фото Волинська ОДА.

Очільник Волині Юрій Погуляйко вважає своїм досягненням закриття нелегальних АЗС та пилорам

«Одні з перших проєктів моєї команди, які вже вдалося реалізувати, це закриття нелегальних АЗС та пилорам», - про це заявив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, який перебуває на посаді 5 місяців

«Загалом вже обстежено 276 об’єктів, що здійснюють реалізацію пального, припинено роботу 48 незаконних АЗС, демонтовано власниками 8 АЗС, - сказав пан Погуляйко в інтерв’ю, оприлюдненому на сайті ОДА. - З незаконного обігу вилучено 438,25 тон паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості, вартість вилучених нафтопродуктів складає 11 млн. 749,5 тис. грн. За встановленими фактами без ліцензійної торгівлі пальним нараховано 4 млн. 636 тис. грн штрафних санкцій». 

На Волині припинено діяльність 318 нелегальних пилорам.

Юрій Погуляйко продовжив: «Окрім того, на Волині припинено діяльність 318 нелегальних пилорам. За відповідними фактами відкрито кримінальні провадження, деревина вилучена, проводяться необхідні слідчі дії. Лісопорушниками добровільно відшкодовано та сплачено у місцеві бюджети загалом 468,5 тис. грн. Хочу наголосити, що результативності роботи лісової охорони сприяє співпраця з місцевим населенням та правоохоронними органами», - сказав Голова ОДА. 

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel