Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі планують відмінити святкові заходи з нагоди Дня міста

Наразі члени постійної комісії підтримали пропозицію відмінити свято.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі планують відмінити святкові заходи з нагоди Дня міста

День міста вирішили не проводити, бо не зрозуміло, як розвиватиметься ситуація з коронавірусом

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ ї і молоді та релігії Ковельської міської ради. Комісія рекомендувала до затвердження на сесії проєкти рішень про перейменування дошкільних навчальних закладів №1 «Калинка», №8 «Казка», №10 «Дзвіночок» - на заклади дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу, №6 «Світлячок» – на Центр розвитку дитини та затвердити нові редакції їх статутів. Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Розглянули на засіданні питання про відміну святкових заходів з нагоди Дня міста у 2020 році.

Розглядали варіант перенесення свята, але поки не зрозуміло на коли, як швидко вдасться справитись з COVID-19. Тож зважаючи на це, у нинішньому році День міста вирішили не проводити. Не можна легковажити життям і здоров’ям людей. 

Як розповів заступник міського голови Ігор Прокопів, розглядали варіант перенесення свята, але поки не зрозуміло на коли, як швидко вдасться справитись з COVID-19. Тож зважаючи на це, у нинішньому році День міста вирішили не проводити. Не можна легковажити життям і здоров’ям людей.

Разом з тим, нині у міста не найкращі фінансові можливості для організації подібних заходів. Тож він висловив сподівання, що ковельчани з розумінням віднесуться до таких змін у планах громади.

Наразі члени постійної комісії підтримали пропозицію. Остаточне рішення буде прийнято на черговій сесії 28 травня.

Telegram Channel