Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Останній дзвоник усіх шкіл Луцька пролунав одноголосно (Відео. Фото)

В щасливу путь, випускники!

Фото: Аверс.

Останній дзвоник усіх шкіл Луцька пролунав одноголосно (Відео. Фото)

Загальноміське свято відбулося онлайн на подвір’ї 27-ї школи

 

 Участь у ньому взяли директори усіх навчальних закладів Луцька, представники влади міста. У прямому ефірі урочистість транслювали для всіх школярів, батьків, і особливо випускників, на телеканалі «Аверс». Урочисту церемонію провели начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко та директор навчально-виховного комплексу №9 Олександр Дубина. Традиційно свято розпочали із виконання гімну України. Цьогорічні випускники звернулися по відеозв’язку до своїх наставників та молодших школярів зі спогадами про шкільне життя. Батьки дали своє благословення вчорашнім школярам та, як годиться, побажали щасливої долі.

Подивіться, як це було:

 

 Як зазначив в.о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт, карантин змусив сидіти дітей по домівках, але завдяки йому всі зрозуміли цінність. Сьогоднішнє свято завжди було властиве нашому суспільству, тож ми ніколи не відмовимося від наших традицій. Ми проводимо свято Останнього дзвоника в режимі онлайн, ми шукаємо ті способи, можливості, які дозволять зберегти найдорожчу — дух. Дух, який мотивує кожного вчителя, директора школи, педагогів, батьків до того що треба пам’ятати: які б складнощі, перешкоди не виникали – ніколи не можна миритися з труднощами. Нас можемо змінити тільки ми».

 

 За словами Григорія Олександровича, останній дзвони для випускників, це — визначальний етап їхнього життя. «Ви виходите в доросле життя. Йдете у самостійне плавання. Хтось зупиняється А треба діяти, треба рухатись вперед, треба розвиватися, досягати мети, не боятися ставити перед собою амбітних цілий та досягати їх» - сказав секретар міської ради. Він також побажав одинадцятикласникам успішної здачі ЗНО, успішного вступу й подальшого навчання. «Щоб ви були успішними людьми в цьому житті!» - сказав Григорій Пустовіт.

Сьогоднішнє свято завжди було властиве нашому суспільству, тож ми ніколи не відмовимося від наших традицій.

 

 Підсумовуючи навчальний рік 2019-2020 в.о.мера зазначив, що школярі отримали найголовніше заради чого навчалися і подякував батькам і дітям за терпіння й участь у дистанційній формі навчання під час карантину. «Я так само хочу подякувати за те, що виховали прекрасних дітей за те що у цей складний час із розумінням поставились до тих заходів які приймалися, приймаються і будуть прийматися, аби вберегти найдорожче, що є в людини – це її життя і здоров'я. Я думаю що ми отримали неоціненний досвід соціального навчання, досвід віртуального виховання. Я переконаний в тому що «живе» спілкування і «живе» навчання завжди буде краще ніж дистанційне», - сказав чиновник.

 

 У своєму слові начальник управління освіти Луцька Зіновія Лещенко повідомила, що за 3,5 роки на потреби освіти Луцька з загального фонду було скеровано 3 мільярди 200 мільйонів гривень. По бюджету розвитку, що було скеровано на ремонтні роботи - більше ніж 112 з половиною мільйона гривень.

 

 Після слів представників влади для випускників дарували вірші та пісні школярів. А потім прозвучав прощальний шкільний вальс учителів, та неймовірно красивої пари ведучих — Зіновії Лещенко та Олександра Дубини. Опісля одноголосно зазвучали дзвінки — їх підняли директори усіх шкіл Луцька. Спасибі за одвічний той урок!

 
 

 

Telegram Channel