Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українок відправляли в сексуальне рабство до Туреччини

Що коїться!

Фото REUTERS

Українок відправляли в сексуальне рабство до Туреччини

У ході досудового розслідування зібрано докази про вербування учасниками організованої групи вісьмох громадянок України. Трьох було переміщено до Туреччини для сексуальної експлуатації

У Києві заарештовано двох осіб, які вербували жінок для сексуальної експлуатації у Туреччині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, інформує УНІАН.

Слідством встановлено, що у столиці діяла організована група з міжнародними зв’язками, до складу якої входили громадяни Турецької Республіки і України. Зловмисники пропонували жінкам начебто працевлаштування у Туреччині. «Після переміщення через державний кордон зловмисники створювали для потерпілих умови боргової кабали та, погрожуючи життю і здоров’ю, примушували надавати сексуальні послуги», - йдеться у повідомленні.

Після переміщення через державний кордон зловмисники створювали для потерпілих умови боргової кабали та, погрожуючи життю і здоров’ю, примушували надавати сексуальні послуги.

У ході досудового розслідування зібрано докази про вербування учасниками організованої групи вісьмох громадянок України. Трьох було переміщено до Туреччини для сексуальної експлуатації.

На сьогодні двом особам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми, вчинена організованою групою) КК України та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють інших учасників нелегального бізнесу.

Telegram Channel