Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Під Києвом упіймали за кермом іноземця-далекобійника, у якого було понад 5,0 проміле алкоголю в крові

Здуріти можна!

Фото Патрульної поліції.

Під Києвом упіймали за кермом іноземця-далекобійника, у якого було понад 5,0 проміле алкоголю в крові

Ані говорити, ані йти чоловік не міг, але їхав трасою Київ – Чоп

29 липня близько 21-ї години вечора до патрульних Київської області у с. Чайка звернувся небайдужий громадянин. Він повідомив, що з паркувального майданчику намагається виїхати водій авто на іноземній реєстрації марки Volvo, який перебуває, ймовірно, в стані сп’яніння. Про це повідомляє uapravda.com з посиланням на 24 канал.

Екіпаж патрульних вже через декілька хвилин помітив транспортний засіб на 51 км автодороги Київ – Чоп. Це був саме той автомобіль, на який вказав громадянин.

Після зупинки чоловік майже не розмовляв та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто.

Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки чоловік майже не розмовляв та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто.

У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних – понад 5,0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза.

Виникає запитання: як водій у такому стані сів за кермо транспортного засобу? Адже авто – це предмет підвищеної небезпеки. Цей громадянин загрожував не лише собі, а й оточуючим.

Охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали відносно порушника. Водія відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Telegram Channel