Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Від коронавірусу помер керівник центру первинної медичної допомоги

У медика залишилася дружина та сини.

Фото Zaxid.net.

Від коронавірусу помер керівник центру первинної медичної допомоги

Про смерть відомого лікаря 59-річного Василя Савенка у суботу, 1 серпня, повідомила прес-служба Старосамбірської райради Львівщини

«Сьогодні передчасно обірвалась життєва стежина Василя Савенка, директора Старосамбірського центру первинної медичної допомоги. Ми втратили чудового лікаря, фахівця своєї справи, прекрасного амбітного активного керівника, надійного колегу й друга, доброго наставника, людину з активною життєвою позицією. Василь Савенко очолив первинну ланку медицини в буремний час реформування і гідно впорався із викликом. Висловлюємо найщиріші співчуття дружині та синам Василя Олексійовича, його родині, друзям, близьким, колегам», – йдеться у повідомленні Старосамбірської райради, передає Zaxid.net.

Пішов з життя Василь Савенко... Знову цей жахливий вірус забрав хорошу людину.

Про те, що причиною смерті Василя Савенка став саме коронавірус, заявила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.

«Пішов з життя Василь Савенко... Знову цей жахливий вірус забрав хорошу людину... Мені Василь запам'ятається дуже активною і працьовитою людиною. Він горів роботою і мав багато цікавих ідей. Він був керівником Старосамбірського ЦПМСД і дуже щиро прагнув зробити найкращою медицину для складного гірського району. Достойний чоловік і справжній лікар. Сумую разом з медиками Старосамбірщини...» – написала Ірина Микичак.

У серпні цього року Василю Савенко мало виповнитися 60 років. Близько 29 років він працював медиком у Старосамбірському районі, спершу як уролог, згодом як керівник відділу охорони здоров'я Старосамбірської РДА та заступником головного лікаря Старосамбірської центральної районної лікарні. Під час першого етапу медреформи він очолив Центр первинної медичної допомоги у Старому Самборі. Василь Савенко також був керівником місцевої організації партії «Європейська солідарність».

Telegram Channel