Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині Леся Нікітюк пересіла з «Le маршрутки»  на «бандерівську тачанку» (Фото)

Переконалися, що наша гостя, як і Єлизавета ІІ, захоплюється кіньми. Тому і провезли її, як королеву!

Фото Світлани ДУМСЬКОЇ.

На Волині Леся Нікітюк пересіла з «Le маршрутки» на «бандерівську тачанку» (Фото)

Візит телезірки до наших лісівників став непересічною подією

«Le маршрутка» відомої ведучої заїхала на територію державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське» яскраво  та насичено, залишивши про себе якнайкращі враження

Не тільки Світязем славимося! Новий сезон згаданої програми буде присвячено в тому числі Волині. І не лише Світязю. Хоча йому заслужено — значна увага.

Як зізналася сама зіркова гостя, проєкт має на меті показати унікальні куточки України. І талановитих людей, про яких поки що мало знають. Наголошуємо — поки! Тому що після приїзду Лесі Нікітюк, виходу телепередачі та її сторісів в інстаграмі навряд чи такі об’єкти та особистості залишаться поза увагою. Перевірено.

 

 Тепер про супермацьок дізнається вся країна. Леся Нікітюк розповідала, як додала у сторіс інформацію про жінку, котра живе з того, що виготовляє і продає ковбаску і мацьок — такий, що, цитуємо, «хамон відпочиває». Продукти смачні і натуральні. Але ж у сучасному світі все потребує реклами. Тому обсяги виробництва завжди були досить скромні. Головний акцент у цьому реченні — були. Тепер уже бізнесмен–початківець думає про розширення.

Леся Нікітюк відкриє нам господиню, яка живе з того, що виготовляє і продає ковбаску і мацьок — такий, що «хамон відпочиває».

Спочатку табу, а потім — сюрприз. Про саму зіркову гостю та її команду. Цікаво вже просто спостерігати, як вони працюють. На знімальному майданчику енергія вирує. Правда, всіх нас жорстко обмежили у можливості споглядання за процесом — тривають зйомки. І розкривати теми, що саме знімали для проєкту — теж табу. Для всіх це буде сюрпризом. Для волинських лісівників — у тому числі.

«Як вдалося переконати приїхати саме до вас?» Це найпопулярніше із запитань, які звучали після виходу у світ інформації. Не повірите. Ми нікого не переконували! Тому що цю команду, в принципі, переконати у чомусь неможливо. Поки самі не зацікавляться. Не повірили? Розуміємо. Ми б теж не повірили, якби не власний досвід.

Це була просто інформація пресслужби, якою зацікавилися. Що надзвичайно приємно!

І соку попили, і меду тутешнього спробували! Перебуваючи на території лісогосподарського підприємства «Звірівське», зіркові гості не приховували свого захвату від побаченого. Кажуть, що таких державних лісгоспів в Україні мало. Тому дякували директору та працівникам підприємства, що все відновили, розвинули і зберегли.

Не менш приємно були здивовані лісовими пасіками та виробництвом консервної продукції, яку ми презентували. Обіцяли все із подарованого скуштувати. Березовий сік теж не залишився непоміченим.

І головне: до нас обіцяли повернутися. Тому що під час розмови ми не могли приховувати: все це — мала частина з того, чим можуть здивувати волинські лісівники. Та й Волинь загалом.

Світлана ДУМСЬКА,
речниця Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel