Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Прогноз погоди на серпень від народного синоптика з Волині

«Тату, тепер у тебе не одне сонечко, а аж три!»

Фото glavcom.ua.

Прогноз погоди на серпень від народного синоптика з Волині

Якщо вірити Володимиру Деркачу, то опади у серпні, якщо і будуть, то незначні

Постійні читачі «Волині» та сайту volyn.com.ua добре знають, що передбачення синоптичної картини року Володимира Деркача із Каменя-Каширського зазвичай збуваються. Якщо ви пам’ятаєте, як працювала небесна канцелярія у липні, то можете порівняти свої спостереження із його прогнозом:

Перша декада місяця мала б потішити справжнім теплом, також очікувалася спека, майже без опадів. Лише на початку і наприкінці другої десятиденки передбачався невеликий дощик (день–два), а між цим — дійсно літня погода. Опади і незначне зниження температури наприкінці другого відрізка липня повинні були б перейти на третій, але лише на 1–2 дні. Далі знову прогнозувалося справжнє літо.

 

На початку серпня буде тепло, але не спекотно, є невелика ймовірність короткочасних дощів.

Щодо серпня, то передбачення волинянина на початок місяця начебто справджується, а далі перевіримо разом.

Отож, за прогнозом Володимира Деркача, на початку місяця буде тепло, але не спекотно, є невелика ймовірність короткочасних дощів. Із середини декади температура наростатиме. Ця тенденція збережеться й у перші дні наступного серпневого відрізка. На екваторі місяця можливі незначні опади, котрі не позначаться на температурі повітря, яка лише зростатиме до середини третьої декади. Далі поступово похолодає, але опадів буде дуже мало.

Леонід ОЛІЙНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel