Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порушник приїхав з Нововолинська на Камінь-Каширщину та попався в руки патруля (Фото)

Заподіяно шкоди на 1 142 грн.

Фото: Волинський Рибоохоронний Патруль

Порушник приїхав з Нововолинська на Камінь-Каширщину та попався в руки патруля (Фото)

 21 серпня, державні інспектори Волинського рибпатруля здійснили рейд на водойми Камінь-Каширського району, де викрили ряд грубих порушень Правил рибальства

Для прикладу, близько 5 ранку викрито жителя м. Нововолинськ, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – лісковою сіткою. Завдяки оперативним діям рейдової групи порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

 

 Інцидент стався на оз. Добре, поблизу с. Підріччя Камінь Каширського району (гідрологічна пам’ятка природи «Озеро Добре»).

Громадянин за допомогою двох мисинових сіток встиг виловити рибу: 1 екз. карася звичайного, 1 екз. лина та 1 екз. коропа. Завдано шкоду, заподіяну порушенням законодавства про природно-заповідний фонд, на суму 1 142 грн.

Згодом на тому ж озері зафіксовано аналогічне правопорушення. Громадянин за допомогою двох мисинових сіток встиг виловити рибу: 1 екз. карася звичайного, 1 екз. лина та 1 екз. коропа. Завдано шкоду, заподіяну порушенням законодавства про природно-заповідний фонд, на суму 1 142 грн.

 

 На усіх викритих осіб оформлено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення правопорушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства та оперативно повідомляти про порушення за номером (067) 360-78-40.

Джерело: Волинський Рибоохоронний Патруль
Telegram Channel