Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Центрі християнського виховання дітей і молоді розпочався навчальний рік (Фото)

Мета навчання – християнське виховання.

Фото: Волинська єпархія Православної Церкви України.

У Центрі християнського виховання дітей і молоді розпочався навчальний рік (Фото)

У домовому храмі Всіх святих землі Волинської ВПБА молебень перед початком навчального року очолив директор ЦХВДІМ священник Євген Маласпіна

Разом із ним за успішну освіту молилися ті, що навчають, і ті, що навчаються, батьки, всі присутні. У слові панотець наголосив: «Учити можна багато дисциплін, але основна, яку повинен знати кожен християнин, – це дисципліна життя у Христі». На завершення душпастир окропив усіх свяченою водою і подякував за спільну молитву.

Мета Центру християнського виховання дітей та молоді, який є головною недільною школою єпархії, – їх духовно-моральне й естетичне формування через вивчення Священного Писання й Передання Православ’я, історії Церкви, життя святих, будови та устрою храму, змісту богослужінь, виконання духовних і патріотичних піснеспівів, народно-обрядових пісень та участь у театралізованому відтворенні біблійних сюжетів.

На завершення душпастир окропив усіх свяченою водою і подякував за спільну молитву.

Хто ще бажає записати своїх дітей на навчання, звертайтеся до о. Євгена за тел. (098) 781-08-30 або до матушки Наталії – (066) 010-84-92, (096) 139-80-35.

 
 

 

Джерело: Волинська єпархія Православної Церкви України
Telegram Channel