Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лідерка білоруської опозиції назвала Путіна мудрим керівником

Жінка бачить майбутнє Білорусі у тісних зв'язках з Росією.

Фото Getty Images.

Лідерка білоруської опозиції назвала Путіна мудрим керівником

Колишня кандидатка у президенти Білорусі Світлана Тихановська заявила, що Координаційна рада опозиції готова до діалогу з Російською Федерацією

Тихановська висловила жаль, що президент Росії Володимир Путін підтримав Олександра Лукашенка. Про це вона сказала в інтерв'ю російському виданню РБК, передає «Еспресо».

Реклама Google

Пан Путін, як мудрий керівник, все це бачить. І що зараз відбувається між ними, це теж, може бути, гра якась політична, але він не може не розуміти, що білоруси вже не приймуть Лукашенка.

«Звичайно, ми з Росією дружні країни, і я знаю, що росіяни, як люди, підтримують білорусів. І нам дуже шкода, що пан Путін підтримав Лукашенка, а не білоруський народ. Ми не хочемо ні з ким сваритися. Це не прозахідна і не проросійська боротьба, це виступи проти однієї людини, до якої наші громадяни втратили довіру, повагу і з ким ми не хочемо більше ні жити, ні працювати. Це ніяк не стосується ні пана Путіна, ні України, ні будь-яких інших країн», – сказала Тихановська.

Вона додала, що Путін має розуміти, що білоруси вже не приймуть Лукашенка.

«Пан Путін, як мудрий керівник, все це бачить. І що зараз відбувається між ними, це теж, може бути, гра якась політична, але він не може не розуміти, що білоруси вже не приймуть Лукашенка», – переконана Тихановська.

Нагадаємо:

Telegram Channel