Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У тенета ведучої  «Аферистів у сітях» потрапив колишній міністр

Олена–Крістіна Лебідь: «Я називаю його коханим. Не любим, а саме коханим. Дуже подобається, як ніжно та оксамитово це звучить українською. Він так само каже на мене».

Фото segodnya.ua.

У тенета ведучої «Аферистів у сітях» потрапив колишній міністр

У нових стосунках і Павло Розенко, і Олена-Крістіна Лебідь змінилися до невпізнаваності Довгий час публіка не знала, кого більше обговорювати у цій любовній історії: скромного міністра чи скандальну телеведучу з «Нового каналу». Обоє публічні, обоє часті гості на телеекранах. Що дивувало – вони абсолютно не ховалися зі своїм коханням. Чи не з першого дня знайомства стали разом з’являтися на світських заходах і не уникали запитань про «таку різну любов»

«Нас познайомили фейсбук і повітряні кульки»

Різниця так і б’є ключем із цієї пари. Вона — таємнича дівчина з багатьма білими плямами в біографії, він — чиновник із відкритим, як на долоні, життям. Вона до співчуття худорлява, а він пухкенький. У Павла — чималий сімейний стаж (із першою дружиною Оксаною мають двійнят-студентів Анастасію та Ярослава), Олена ж незаміжня і, як сама каже, була у стосунках тільки зі своєю роботою. Але своїм прикладом вони і собі, й іншим доводять: кохання куди сильніше за якісь порівняння й умовності.

Олена і Павло познайомилися завдяки соцмережам. «Якось виставила у фейсбуці пост про повітряні кульки і гарну фотку, а міністр прокоментував. Я йому одразу написала: «А ви не справжній?» — тому що пан міністр був феноменальним. Я зазвичай «морожусь», але тут був такий потік гумору, безпосередності! Подумала: треба щось робити», — пригадує телеведуча.

Торік пару бачили на Світязі. «Я вражена наповал: махнути туди навіть на кілька днів — просто суцільний кайф! Це наша українська гордість! Та що там! Світязю, ти наш кра-а-а-а-асунчик!» — написала згодом телеведуча на своїй сторінці в соцмережах.
Торік пару бачили на Світязі. «Я вражена наповал: махнути туди навіть на кілька днів — просто суцільний кайф! Це наша українська гордість! Та що там! Світязю, ти наш кра-а-а-а-асунчик!» — написала згодом телеведуча на своїй сторінці в соцмережах.

 Випадкове віртуальне спілкування привело до серйозних стосунків. Смілива викривачка афер зізнається, що спочатку не зрозуміла, хто ж насправді цей чоловік. Каже, переплутала «віце» з «екс», тому подумала, що він уже не працює.

Листування дуже затягнуло Олену-Крістіну, розмови ставали відвертішими. «Я раптом усвідомила, що мені хочеться з ним ділитися. Було не страшно, було комфортно. Кажуть, кохання приходить тоді, коли ти взагалі нічого не чекаєш. За два тижні спілкування в мережі зрозуміла, що закохалася».

Мінус тридцять кілограмів, піджаки — у шафу

Чи взаємним було почуття у Павла, достеменно не відомо. Він не так відверто, як його епатажна кохана, коментує ці стосунки. Дається взнаки чиновницький стаж: більше трьох років пропрацював у Кабінеті Міністрів, був народним депутатом двох скликань і тому чітко знає межу між особистим та публічним.

Навіть першу розвіртуалену зустріч ініціювала Олена-Крістіна. Вона сама запропонувала Павлові заїхати по нього до Верховної Ради: «Він мені сказав, що затримується на роботі і вже відпустив водія, тому поспілкуватися зможемо, коли добереться додому. А я думаю, чого зволікати? І сама запропонувала заїхати. Перше, що побачила, коли він до мене йшов, — це його усмішку. Ми тоді нескінченно розмовляли, не було пауз взагалі. Здавалося, що знаємо одне одного багато років. Я пам’ятаю, коли випадково схопила його за руку і відчула неймовірне тепло, тоді зрозуміла, що мені труба».

Кажуть, кохання приходить тоді, коли ти взагалі нічого не чекаєш. За два тижні спілкування в мережі зрозуміла, що закохалася.

Пара швидко стала жити разом. Періодично у соцмережах вони виставляють фото спільних сніданків, прогулянок із собакою та поїздок за кордон. Нові бурхливі стосунки пішли на користь Павлові. За рік він схуд більш як на 30 кілограмів і став виглядати значно молодшим. Повністю змінив стиль: тепер його не побачиш у піджаку чи краватці. Колишньому чиновнику припали до душі молодіжні кросівки, яскраві футболки та стильні сонцезахисні окуляри.

А от Олена за час життя із Павлом змінилася не в кращий бік, зауважують її прихильники. Зі стрункої дівчини вона перетворилася просто-таки на обтягнутий шкірою скелет. При зрості 170 см важить усього 45 кг. Причина такого схуднення — вегетаріанство, якого дотримується кілька років. А недавно взагалі перейшла на веганську їжу (різниця в тому, що не споживають молочної продукції, яєць, меду. — Авт.). Перелік страв, які може собі дозволити ведуча з такими переконаннями, дуже обмежений. Але вона твердить, що почуває себе комфортно і здоровою. А те, що худа, то виною всьому надмірний метаболізм, який надто швидко перетворює їжу в енергію, а не в жирову тканину. А енергія так і б’є ключем із дівчини: вона займається екстремальним спортом, стрибає з парашутом, довго гуляє із собакою і зовсім не користується ліфтом.

Чужі афери розкриває, а власні секрети вдало приховує

Час від часу тему малої ваги телеведучої перевершують у популярності запитання про одруження закоханих, адже Олені вже 40 літ, пора задуматися про власну родину. Хоча нещодавно у її біографії рік народження змінили з 1979-го на 1990-й. Чи то молодять ведучу, чи то інтригу зайвий раз створюють.

А взагалі це тільки одна з білих плям у біографії Олени-Крістіни. Чомусь змінилося в неї і місце народження. Замість російської Саратовської області з’явився український Херсон. Усе можна було б спростувати паспортом, але дівчина не поспішає його демонструвати. Подейкують, її цікаве подвійне ім’я — теж вдалий піар-хід, який вмить розвіється офіційним документом.

Розсекретила роман Павла Розенка та Олени–Крістіни Лебідь всюдисуща  ведуча «Світського життя» Катерина Осадча. Їй закохані першими  розповіли про історію свого інтернетного знайомства.
Розсекретила роман Павла Розенка та Олени–Крістіни Лебідь всюдисуща ведуча «Світського життя» Катерина Осадча. Їй закохані першими розповіли про історію свого інтернетного знайомства.

 Таємницею залишається і те, як без натяку на журналістську освіту чи бодай мінімальний досвід роботи у ЗМІ дівчина свого часу потрапила одразу на центральні українські телеканали М-1, ICTV, Новий канал. За дипломом викривачка аферистів — кібернетик. Зараз вона сама зізнається, що здобула таку спеціальність тільки тому, що тоді це було модно, але в підсумку навіть і дня не змогла пропрацювати за професією.

На відміну від усієї плутанини із віком та роботою ймовірне одруження Олена-Крістіна коментує відкрито й оригінально: «Якщо коханий Павло постарається, я із задоволенням візьму його в чоловіки».

Та попри жарти на публіку вона якось щиро зізналася, що Розенко — справді та людина, якої їй так бракувало: «Це те головне, чого в мене не було. І життя не було... А таке собі функціонування худого тіла в режимі скаженої білки. Мене свого часу вразив факт із біографічної книги про Федеріко Фелліні. Коли його перед смертю запитали, чого б йому хотілося зараз найбільше, він не сказав: «Ліків, які мене врятують». Не сказав: «Мільйона доларів». Не забажав улюбленого торта. Він промовив: «Я б хотів ще раз відчути кохання! Щоб літати над землею». Так ось — я літаю! І це те, чого не дадуть ніякі машини, роботи і дача з персиками».

За матеріалами segodnya.ua, khersonline.net, novy.tv, today.ua.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel