Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Обох забрало небо: в авіакатастрофі під Харковом загинув син штурмана ІЛ-76, збитого на Сході у 2014 році

Загиблі авіакатастрофах Олександр Скочков та його батько Ігор.

Фото 24 каналу.

Обох забрало небо: в авіакатастрофі під Харковом загинув син штурмана ІЛ-76, збитого на Сході у 2014 році

Батько і син загинули в небі

В авіакатастрофі біля Чугуєва, яка сталася 25 вересня, загинув 20-річний курсант Олександр Скочков. Його батько, Ігор Скочков, був штурманом ІЛ-76. Літак разом із десантниками у 2014 році збили терористи в небі над Луганськом.

Про це повідомляє 24 канал.

Відомо, що хлопець пішов в авіацію слідом за своїм батьком Ігорем Скочковим. Він навчався на третьому курсі та хотів стати штурманом. Однак професійний шлях хлопця обірвала страшна авіатроща під Чугуєвим і він загинув 25 вересня 2020 року.

 Родина Скочкових за останні 6 років втратила в авіатрощі і батька, і сина.

 

Батько Олександра Скочкова загинув у 2014 році. Він був штурманом літака ІЛ-76, який перевозив українських десантників в Луганськ. Тоді проросійські бойовики збили український військовий літак під час посадки в аеропорту Луганська. Тоді загинули усі 49 осіб, які були на борту літака, – 9 членів екіпажу та 40 військових Дніпропетровської 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Це стало найбільшою з початку АТО й одночасною найбільшою втратою ЗСУ за період її незалежності. СБУ встановила причетність Кремля до збиття літака.

Родина Скочкових за останні 6 років втратила в авіатрощі і батька, і сина.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня неподалік від Чугуєва, що на Харківщині впав та загорівся військовий літак АН-26. На його борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів.

Внаслідок авіаційної катастрофи 26 осіб загинули, один із курсантів – у стані середньої тяжкості перебуває у лікарні міста Чугуїв.

Для ідентифікації загиблих у катастрофі військового літака АН-26 біля Чугуєва потрібно буде провести ДНК-експертизи, оскільки тіла – дуже понівечені. За дорученням президента України вже створили слідчу комісію, яка розслідуватиме причини трагедії. 

На місці трагедії знайшли чорні скриньки  Авіакатастрофа АН-26 біля Чугуєва: чорні скриньки вилучили з літака . Вони вціліли і незабаром їх передадуть на розшифровку.

В авіатрагедії загинув військовий з луцької авіабригади. Андрій Померанцев служив у Луцьку перед вступом на льотний факультет Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

ЧИТАТИИ ТАКОЖНа борту літака був також уродженець Любомля Олег Широчук. Чоловік загинув. У нього залишилась дружина та донька

 

 

 

 

Реклама Google

 

Джерело: 24 канал
Telegram Channel