Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У волинському місті в п’ятницю стартує опалювальний сезон

Мерзнути городянам не доведеться.

Фото з відкритих джерел.

У волинському місті в п’ятницю стартує опалювальний сезон

Цьогоріч пустити тепло в домівки обіцяють вчасно в усіх містах

З 16 жовтня у Нововолинську та селищі Благодатному, згідно з розпорядженням міського голови, стартує опалювальний сезон.

Про це інформує Нововолинськ.com.ua.

Як  повідомив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, підприємство виконало чималий обсяг ремонтних робіт та добре підготувалося до початку опалювального періду технічно. Зокрема готові котельні, теплові мережі та внутрібудинкова сисема. Також тепловики провели розповітрення системи опалення.

 Готові котельні, теплові мережі та внутрібудинкова сисема. Також тепловики провели розповітрення системи опалення.

 

Тепло в оселях нововолинців забезпечують 10 котелень теплопостачання, з яких 6  – КП «Нововолинськтеплокомуненерго», а 4 котельні – ТзОВ «Теплопостач» на альтернативному виді палива – щепі. Вони обігрівають КНП «Нововолинська центральна міська лікарня», та оселі на вулицях Нововолинській, Кауркова та на 15-му м-ні.

 

 

Зазначимо, опалювальний сезон у містах розпочинається тоді,  коли середньодобова температура більш ніж три дні опускається нижче восьми градусів. Значне похолодання нововолинцям прогнозують вже з п’ятниці.

Нагадаємо, попередньо у Луцьку опалювальний сезон планують розпочати у понеділок 19 жовтня. У Володимироі-Волинському – від сьогодні 15 жовтня.

Джерело: Нововолинськ.com.ua.
Telegram Channel