Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
44-річний учасник АТО наклав на себе руки в День захисника України

Триває слідство.

Фото Pixabay.

44-річний учасник АТО наклав на себе руки в День захисника України

Загиблого виявила його сестра після того, як він прийняв отруту

На Херсонщині ветеран АТО скоїв суїцид, попередньо попрощавшись з близькими за допомогою SMS-повідомлень. Воїн з якихось своїх причин вирішив, що життя втратило сенс, і випив сильнодійну отруйну речовину.

Чоловік довгий час перебував у депресивному стані. Він почав зловживати спиртними напоями.

Про це повідомляє видання «Типовий Херсон».

Трагізм цієї історії посилює той факт, що воїн вирішив піти з життя в День захисника України, 14 жовтня. Повідомляється, що про те, що він планував вчинити, було викладено в його SMS-повідомленнях, які захисник України розіслав своїм близьким. У своїх повідомленнях просив його за все пробачити.

44-річного чоловіка в селищі Раденському Олешківського району виявила його сестра після того, як він прийняв отруту. Бригада швидкої медичної допомоги не змогла врятувати воїна, він помер у них на руках.

Місцеві жителі, які були знайомі з ветераном російсько-української війни повідомили, що чоловік довгий час перебував у депресивному стані. Він почав зловживати спиртними напоями.

Повідомляється, що факт суїциду підтвердили в Олешківському відділенні Нацполіції. Про те, чим саме отруїв себе ветеран АТО, встановлять експерти.

Нагадаємо, через пар у ванній загинула 18-річна дівчина (Відео).

Telegram Channel