Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Нововолинську завершують реконструкцію приймального відділення невідкладної екстреної медичної допомоги

Проєкт реалізують у рамках програми Президента України «Велике будівництва».

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську завершують реконструкцію приймального відділення невідкладної екстреної медичної допомоги

Загальна кошторисна вартість проєкту – понад 9 млн грн

Уже збудована галерея, яка сполучає хірургічний та терапевтичний корпуси, майже завершені внутрішні роботи у відділенні. Для транспорту, який привозитиме хворих, збудували заїзд. На прилеглій території вкладають бруківку, інформує Нововолинська міська рада.

Проєкт реалізують у рамках програми Президента України «Велике будівництва». Загальна кошторисна вартість понад 9 млн грн. З них: 8 млн грн спрямовано з державного бюджету, а 1 млн 112 тис. грн – кошти місцевого бюджету. Крім того, гроші на медичне обладнання та меблі виділяє Національна служба здоров’я України.

Уже збудована галерея, яка сполучає хірургічний та терапевтичний корпуси, майже завершені внутрішні роботи у відділенні.

– Сьогодні ми на порозі відкриття сучасного відділення невідкладної екстреної медичної допомоги, де пацієнтам в межах доби встановлюватимуть діагноз та призначатимуть лікування, – розповіла заступниця директора з медичної частини Олімпіада Галас.

За її словами, два приймальні відділення будуть об’єднані й таким чином відбуватиметься раціональне використання кадрового потенціалу.

Реклама Google

Telegram Channel