Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волинському Поліссі гасили «пожежу»

Загалом у навчаннях було залучено 5 одиниць техніки, працювали 6 рятувальників та 12 співробітників лісового господарства.

Фото vl.dsns.gov.ua.

На Волинському Поліссі гасили «пожежу»

Рятувальники разом з працівниками лісового господарства вдосконалили навики з ліквідації лісових пожеж

Учора на базі Камінь-Каширського ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» відбулись тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної лісової пожежі з участю рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширського та працівників лісового господарства, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань, осередок загоряння виявив майстер лісу під час патрулювання і викликав державну лісову охорону. Першими до місця пожежі прибули працівники лісгоспу. Погодні умови сприяли для швидкого розповсюдження вогню, тому працівники лісгоспу, зважаючи, що самотужки впоратися із загоранням не вдасться, викликали Службу 101.

За легендою навчань, осередок загоряння виявив майстер лісу під час патрулювання і викликав державну лісову охорону.

Учасники навчань відпрацювали тактику гасіння лісових пожеж із використанням усіх наявних засобів. Загалом у навчаннях було залучено 5 одиниць техніки, працювали 6 рятувальників та 12 співробітників лісового господарства.

Як зазначив, начальник Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк, спільні навчання сприяли вдосконаленню практичних навичок пожежогасіння та дозволили відпрацювати чіткий алгоритм взаємодії служб.

Telegram Channel