Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Піщі Шацького району нова амбулаторія

Амбулаторія забезпечена сучасним обладнанням.

Фото Волинської ОДА.

У Піщі Шацького району нова амбулаторія

Загалом, вартість будівництва склала понад 6 мільйонів гривень

У селі Піща Шацького району 29 жовтня 2020 року відкрили сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини. У новозбудованій амбулаторії лікарі будуть обслуговувати більше 2 тис. мешканців із  8-ми навколишніх сіл. До урочистого відкриття медичного закладу долучилися заступник голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа та т.в.о. начальника управління охорони здоров’я ОДА Людмила Тимощук, інформує сайт Волинської ОДА.

«Я щиро радію за мешканців, не тільки села Піща, й за решту жителів населених пунктів, яких буде обслуговувати ця амбулаторія. Тому що ви матимете якісне приміщення. у якому надаватимуться якісні медичні послуги, – сказав у вітальному слові до присутніх Ігор Чуліпа. –  Хочу побажати вам мирного неба над головою та здоров’я.  Щоб ви сюди приходили тільки в гості та для профілактичних оглядів».   

Слід зазначити, що об’єкт споруджувався за рахунок  коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Загалом, вартість будівництва склала понад 6 мільйонів гривень. Спорудження нової амбулаторії тривало два роки. У медичному закладі функціонуватиме клініко-діагностична лабораторія, маніпуляційний кабінет, пункт щеплень та оглядова. Також для надання місцевим жителям ефективних медичних послуг, амбулаторія забезпечена сучасним обладнанням.

У медичному закладі функціонуватиме клініко-діагностична лабораторія, маніпуляційний кабінет, пункт щеплень та оглядова. Також для надання місцевим жителям ефективних медичних послуг, амбулаторія забезпечена сучасним обладнанням.

«Мені дуже приємно, що відкривається чергова амбулаторія у Волинській області. Адже створюються для медпрацівників хороші умови для роботи, а для жителів – доступні медичні послуги, яких вони потребують», - сказала під час відкриття Людмила Тимощук.

Telegram Channel