Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Сарнах виростили гарбуз окружністю понад два метри

Нічого собі!

Фото golos.com.ua

У Сарнах виростили гарбуз окружністю понад два метри

Кашею можна нагодувати чи не все місто...

Ольга Козловська із Сарн усе життя працювала економістом, але садівництво та городництво завжди були для неї заняттям до душі, йдеться в матеріалі golos.com.ua.

Ось що розповіла жінка:

— Я вирощую всю городину, яку тільки можливо, і майже весь рік. Моя сім’я із задоволенням ласує свіжим салатом, руколою, шпинатом та іншою зеленню з ранньої весни до пізньої осені (саджаю в декілька етапів). Також полюбляємо кукурудзу, яка теж росте до пізньої осені.

Цьогоріч у нас виріс гарбуз окружністю 2 м 10 см і діаметром 70 см.

Вирощувати все своє навчили мене батьки. На кожному дереві у нас було по декілька сортів яблук чи груш. А секрет один — гарно доглядати за городиною та садком з весни до осені.

Я за чистий урожай, тому відходів городництва та садівництва не палимо і не викидаємо. Всі відходи йдуть на компост і через два роки стають чудовим натуральним добривом для рослин.

Цей рік — урожайний. Вродило все: від зелені до картоплі. Перець виріс завдовжки 17—18 см і вагою 300—400 грамів. Дуже гарний урожай слив, яблук, із задоволенням ласували своїми персиками, черешнями та виноградом. Плодами, яких вдосталь, радо ділюся з сусідами та друзями. Також полюбляємо смачні гарбузи та їх насіння. Цьогоріч у нас виріс гарбуз окружністю 2 м 10 см і діаметром 70 см (на знімку). Підняти його ми змогли лише втрьох, — ділиться Ольга Георгіївна.

Telegram Channel