Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Де лучани можуть купити якісні кросівки

Newbalance — історія та сучасність.

Фото Newbalance.

Де лучани можуть купити якісні кросівки

Newbalance — один із найпопулярніших виробників спортивного взуття та одягу у світі, особливістю якого є виняткова увага до деталей

Компанія славиться величезним досвідом у сфері виробництва спортивного взуття й одягу, саме тому вона має своє коло шанувальників, яке з часом стало тільки більшим.

Перша згадка про бренд датується 1906 роком. Саме тоді власник невеликої майстерні з виробництва коригувальних пристроїв Вільям Райлі розробив унікальний виріб – супінатор з трьохточечковою опорою для п'яти, який забезпечував небувалий для тих часів баланс стопи. Після появи такого продукту бізнес перейменували відповідно до нової ідеї.

Придбати оригінальну продукцію бренду офіційно в Україні ви можете, відвідавши фірмовий інтернет-магазин.

Згодом Райлі навіть розробив перше взуття для місцевого спорт-клубу на замовлення. Тому до 50-х фірма продовжувала випуск і продаж виключно таких виробів, роблячи ставку на довіру кожного клієнта. Продажі здійснювалися тільк з рук у руки, що не дозволяло значно розширити обсяг збуту товару.

Коли керівництво випустило нову модель взуття, засновану на оригінальній розробці Вільяма, клієнт мав змогу вибрати розмір не тільки по довжині черевика, але й по ширині. Таким чином компанія підкреслювала, що їх продукція може підійти кожному.

Згодом Newbalance придбав Джим Девіс і компанія пережила своє друге народження.

Бренд почав активно співпрацювати з професійними спортсменами, які довіряли піввіковому досвіду виробника і раніше не могли цього зробити через відсутність пропозиції. Переломною подією став переможний фініш атлета на Бостонському марафоні в нових кросівках фірми – М320.

Саме на ній вперше з'явився впізнаваний логотип великої літери «N», і саме вони були названі кращою біговою моделлю року у світі за версією авторитетного профільного журналу. А разом з тим паралельно виріс світовий попит на ранкові пробіжки завдяки активній популяризації даного виду спорту в ЗМІ.

З того часу Newbalance не втратив лідируючих позицій в індустрії. На його рахунку десятки запатентованих технологій, сотні нагород, і, звичайно, незліченна кількість спортивних перемог.

Придбати оригінальну продукцію бренду офіційно в Україні ви можете, відвідавши фірмовий інтернет-магазин.

 

 

Telegram Channel