Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Путін піде у відставку в січні 2021 року через хворобу, – західні ЗМІ

Кажуть, диктатор хворіє.

Фото world.fakty.ua.

Путін піде у відставку в січні 2021 року через хворобу, – західні ЗМІ

Непрямим доказом прийдешньої відставки вважають внесений до Держдуми проєкт про «довічну недоторканість» для Путіна

Президент країни окупанта Володимир Путін піде у відставку в січні 2021 року. Це стверджують західні ЗМІ з посиланням на джерела в Москві. Як пише видання The Sun, такий крок пов'язаний зі станом здоров'я, передають «Факти». За чутками, він може страждати на хворобу Паркінсона. Так, на недавніх відеокадрах ноги сидячого президента постійно рухалися, водночас він міцно стискав підлокітники крісла. Це пояснюють спробою приховати біль. Також було помітно, що пальці Путіна посмикувалися, коли він тримав ручку і стискав чашку, в якій, як вважають, було знеболююче. Залишити свій пост його нібито вмовили колишня гімнастка Аліна Кабаєва, яка, імовірно, є його дружиною, а також дочки від першого шлюбу Катерина і Марія.

Крім того, законопроект про гарантії президенту РФ Володимиру Путіну у разі припинення виконання ним своїх повноважень поширює недоторканність на займані ним житлові та службові приміщення, транспортні засоби, засоби зв'язку, а також належні йому документи, багаж і листування. Раніше Держдума, як відомо, прийняла поправку про обнулення президентських термінів Путіна, що дозволяє йому залишитися при владі після 2024 року, коли закінчується його четвертий президентський термін.

Залишити свій пост Путіна нібито вмовили колишня гімнастка Аліна Кабаєва, яка, імовірно, є його дружиною, а також дочки від першого шлюбу Катерина і Марія.

Теоретично він зможе обіймати посаду голови держави до 2036 року, коли йому виповниться 84 роки. Російський історик і політичний аналітик, критик Кремля Валерій Соловей сказав в інтерв'ю The Sun, що сім'я на Путіна сильно впливає. І що свої наміри він збирається публічно озвучити на початку року. А найближчим часом, як вважає професор Соловей, президент призначить нового прем'єр-міністра - свого майбутнього наступника.

Читайте також: У Байдена – 264 з 270 голосів, підрахунок триває.

Telegram Channel