Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода на четвер, 19 листопада: білі мухи вже підлітають до Волині

Ось-ось почнеться справжня зима...

Фото foto-planeta.com

Погода на четвер, 19 листопада: білі мухи вже підлітають до Волині

У п'ятницю, 20 листопада, на теренах області подекуди обіцяють мокрий сніг

Якою буде погода на Волині завтра:

19 листопада у Луцьку спостерігатиметься мiнлива хмарнiсть. Без iстотних опадiв. Вiтер пiвденний, 7-12 м/с. Температура вночi 1-3° тепла, вдень 7-9° тепла.

Мiнливою хмарнiсть буде і на теренах Волинської області. Без iстотних опадiв. Вночі та вранці місцями туман. Вiтер пiвденний, 7-12 м/с. Температура вночi 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла.

Найтепліше 23 вересня було у 2002-му році – плюс 15,5 градуса, найхолодніше – у 1989-му та 2008-му роках – мінус 10,9 градуса.

Народний прогноз погоди:

19 листопада вшановується пам’ять святителя Павла і Варлаама Хутинського. Сніг цього дня обіцяє сніжну зиму, яка особливо сприятлива для озимих. У минулі часи казали: «Якщо лід на річці стає купами, то і хліба будуть купи, а гладко — то і хліба буде мало». У першій третині листопада, біля Михайлового дня (21 листопада), нерідко буває повернення тепла: задощить, затуманить, і підуть відлиги.

Прогноз погоди на післязавтра:

20 листопада синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненням. Вночi невеликий дощ, подекуди з мокрим снiгом, вдень без iстотних опадiв. Вiтер пiвденно-захiдний з переходом на пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с. Температура протягом доби  1-6° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel