Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Якщо влада оголосить локдаун 15 грудня, то остаточно поставить на коліна всю країну

 Ці два тижні у багатьох сферах — це найголовніший період у році.

Якщо влада оголосить локдаун 15 грудня, то остаточно поставить на коліна всю країну

Досить записувати відосики — поговоріть з країною чесно

Влада чекає 30 тисяч заражень і готується закривати Україну в середині грудня. На жаль. Мало хто у владі хоч колись займався реальним бізнесом. Мало хто з них був операційним директором, менеджером на відсотках, стояв за прилавком чи жив на чайові. Мало хто з них знає справжню важливість та цінність Нового року для працюючих людей.

15.12–31.12  Ці два тижні у багатьох сферах — це найголовніший період у році. А у сьогоднішніх реаліях — реальний шанс пережити все це і вижити. Я точно знаю. Для багатьох. Це буде остання можливість спробувати компенсувати всі збитки цього року. Це буде остання спроба для багатьох вийти з боргів та вижити. Це буде останній шанс скористатись підвищеним попитом і хоч трохи заробити.

 Ці два тижні у багатьох сферах — це найголовніший період у році.

Сотні сфер чекають та готуються. Продавці чекають премії від збільшення виторгів. Офіціанти чекають щедрих чайових від новорічних корпоративів. Менеджери чекають процентів від збільшення грудневих відвантажень. Логісти та транспортники чекають на вал замовлень від перевозки імпорту та доставки новорічних замовлень. Заводи, фабрики, цехи та мануфактури працюють на склад і чекають підвищеного попиту.

Відкрию секрет для  влади.  Щоб  добре  відпрацювати Новий рік, компанії заздалегідь  збільшують  складські запаси. Імпортери заздалегідь везуть більше товарів. Заводи заздалегідь переходять на дві зміни — щоб забити склади. Магазини заздалегідь насичують полиці святковим асортиментом. Ресторани заздалегідь складають меню і програму. Чуєте — ЗАЗДАЛЕГІДЬ.

Реклама Google

Там, зверху, вони думають: та яка різниця, коли закривати країну — 25 листопада чи 15 грудня. Але тут, у людей, які ходять по землі, болить голова від десятків запитань: «Брати додаткових працівників на грудень чи «забити»? «Робити останні закупки чи «забити»? «Вкладати відкладене на «чорний день» в товар чи «забити»? «Дотягнути до виторгів грудня, щоб вижити чи вже закритись і «забити»? «Розраховувати ще на новорічний прибуток чи вже зараз іти на біржу?»
Поки не пізно. Досить записувати тупі відосики — поговоріть з країною чесно. Якщо все одно доведеться закривати — закривайте просто зараз. Будь ласка. Не чекайте середини грудня. Якщо ви зробите це зараз, то не лише зіб’єте темпи зараження, але й дасте можливість людям хоч щось заробити на Різдво та Новий рік. Не чекайте середини грудня. Якщо ж закриєте усіх 

15 грудня — доб’єте не тільки медицину, але й остаточно поставите на коліна всю країну. Думати вам нема чим. Тому просто повірте на слово і РобіТЕ. 

Олексій ДАВИДЕНКО (на фото), підприємець. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel