Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Сплатити за газ волиняни можуть з будь-якої точки світу

Ректор Волинського національного університету ім. Лесі Українки Анатолій Цьось і професори факультету економіки та управління Олена Павлова і Костянтин Павлов уперше відвідали газорозподільне підприємство “Волиньгаз”

Фото: vl.104.ua

Сплатити за газ волиняни можуть з будь-якої точки світу

Науковці Волинського національного університету імені Лесі Українки ознайомилися із роботою газорозподільчого підприємства

Гості побачили, як працює перша в Україні централізована аварійно-диспетчерська служба. Це перша цифрова станція, яка приймає дзвінки на прямий номер 104. Завдяки їй поліпшується якість обслуговування споживачів, суттєво зменшується час очікування приїзду «аварійки» .Також науковці більше дізналися про корпоративну культуру, інноваційні напрямки розвитку компанії та сучасні онлайн-сервіси, які впроваджені.

Цей рік навчив нас працювати в умовах пандемії.

Ми обслуговуємо понад 7 тисяч розподільних газопроводів – майже стільки ж протяжність автомобільних доріг на Волині, – зазначив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. – Цей рік навчив нас працювати в умовах пандемії. Ми за допомогою нових сервісів та інноваційних технологій поступово почали змінювати життя волинян на краще. В Особистому кабінеті на сайті 104. ua користувач уже може приєднати до одного аккаунту до 25 особових рахунків.

Керівник компанії повідомив, що оплатити за газ і його доставку волиняни можуть з будь-якої точки світу.

Науковці обговорили можливості співпраці із АТ «Волиньгаз». Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось підписав із головою правління газорозподільчої кампанії відповідний договір.

Telegram Channel