Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Опинився в скрутному становищі: волинському бізнесмену-ресторатору потрібна допомога

Бізнесмену потрібна допомога.

Фото з фейсбуку.

Опинився в скрутному становищі: волинському бізнесмену-ресторатору потрібна допомога

Його дружина і донька померли, а він сам має проблеми зі здоров'ям

Волинському бізнесмену, колишньому власнику відомого кафе «Білочка» розташованого обабіч траси Луцьк-Рівне потрібна допомога. Віталій Лець опинився  у скрутному становищі і перебуває на межі виживання. 

Про це повідомила у фейсбуці Ірина Романюк. Жінка просить допомоги небайдужих.

«Звертаюсь до всіх, хто працював протягом багатьох років у барі «Білочка» ,до друзів знайомих, постійних гостей відомого у свій час закладу. До сусідів, кумів ,братів, сестер, одичів Леця Віталія Івановича», – йдеться в дописі.

Дружина Таня і дочка Юля померли,він сам має проблеми зі здоров'ям і нині проживає у приміщенні ресторанного комплексу, яке, до слова, уже продане.

«Дружина Таня і дочка Юля померли,він сам має проблеми зі здоров'ям і нині проживає у приміщенні ресторанного комплексу, яке, до слова, уже продане. Проживає це легко сказано - доживає без тепла,світла одягу , їжі ,немитий голодний ,замерзає. Дякуючи власникам «Рестпарку», де я працюю, даємо йому щодня гарячу їжу, так як він кожного дня приходить просить їсти і погрітися, коли дають, плаче як дитина. Неможливо без сліз на це дивитися,собака так неживе. Свого часу він був доброю та щедрої людиною, і таким залишився. Багато хто завдяки його зусиллям і грошам піднявся на ноги. Чому всі забули про нього?  Всі ми ходимо під одним Богом. Допоможіть хто знає як і може влаштувати його в будинок пристарілих або притулок хоча б на зиму, тому що він не переживе цю зиму», – написала пані Ірина.

Джерело: Фейсбук.
Telegram Channel