Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
На новорічній вечірці чоловік виштовхнув із вікна свого друга

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На новорічній вечірці чоловік виштовхнув із вікна свого друга

У Києві правоохоронці розслідують травмування чоловіка, якого викинули з вікна

Подію зафіксовано в Дніпровському районі столиці.

Про це ASPI news дізналося від пресслужби Нацполіціі Києва у вівторок, 5 січня. Повідомляється, що в рамках розслідуваної справи повідомлено про підозру уродженця Житомирської області.

Чоловіка правоохоронці підозрюють в причетності до падіння з вікна його товариша.

Господар квартири, в якій проходила новорічна вечірка, штовхнув у спину 23-річного киянина, який стояв біля вікна на другому поверсі, через те, що він пошкодив скло духової печі.

Реклама Google

Читайте також: У ДТП загинула 13-річна дівчинка. Її мама виїхала на зустрічну через ожеледицю (Фото).

Сам потерпілий у важкому стані з черепно-мозковою травмою госпіталізований до лікарняного закладу. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

З деталей стало відомо, що падіння з висоти сталося на вулиці Воскресенській. Повідомляється, що господар квартири, в якій проходила новорічна вечірка, штовхнув у спину 23-річного киянина, який стояв біля вікна на другому поверсі, через те, що він пошкодив скло духової печі.

Працівниками слідчого відділу Дніпровського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За вчинений злочин чоловікові загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

 

 

Telegram Channel