Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода на середу, 6 січня: обіцяють трохи дощу з мокрим снігом

Перепрошую, Ви пані Зиму часом не бачили?

Фото pesochnizza.ru

Погода на середу, 6 січня: обіцяють трохи дощу з мокрим снігом

Різдвяні морози цьогоріч будуть суто символічними

Якою буде погода на Волині завтра:

6 січня у Луцьку буде хмарно з проясненням. Вночі та вранці невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2º тепла, вдень 3-5º тепла.

Хмарну з проясненням погоду синоптики прогнозують і на теренах Волинської області. Вночі та вранці невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без істотних опадів . Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 1-6º тепла.

Найтепліше 6 січня було у 1988-му році – плюс 10,0 градуса, найхолодніше – у 1971-му році – мінус 21,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

6 січня православні українці святкують Святвечір. З цього дня традиційно наставали Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. За погодою цього дня визначали погоду грудня. Якщо тепло — весна буде холодною; заметіль — на врожай пшениці. У народі говорили: «Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде». Якщо на Святвечір буде снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім'ї буде злагода і любов.

Прогноз погоди на післязавтра:

7 січня також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень дощ та мокрий сніг. Місцями слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel