Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцького терориста Кривоша визнали осудним

Кривоша судитимуть.

Фото з відкритих джерел.

Луцького терориста Кривоша визнали осудним

У нього не виявили психічного захворювання

Луцького терориста Максима Кривоша псиихіатрична експертиза визнала осудним. 

Про це повідомляє «Перший». 

Як відомо, у листопаді суд розглянув клопотання СБУ та прокуратури про проведення стаціонарної комплексної психолого-психіатричної експертизи підозрюваного. Попередня амбулаторна експертиза виявила певні розлади психіки у Кривоша. 23 листопада Луцький міськрайонний суд вирішив помістити «терориста» у Львівську обласну психіатричну лікарню в умови, які виключать його небезпеку для оточуючих. 

На разі експертизу завершили. Максима Кривоша визнали осудним. За неофіційною інформацією, він перебуває в Луцькому СІЗО. 

 Максима Кривоша визнали осудним. За неофіційною інформацією, він перебуває в Луцькому СІЗО. 

Реклама Google

Нагадавємо, терористу Кривошу (Плохому), який захопив у Луцьку автобус «Краснилівка – Берестечко» з 13 пасажирами, рішенням Луцького міськрайонного суду 10 вересня, обрали міру запобіжного заходу на 60 діб.

Максим Кривош двічі оголошував голодування. Перший раз голодував два тижні – із 31 липня по 14 серпня. Вдруге оголосив про намір відмовитись від їжі у вересні. 

 Запобіжний захід Кривошу продовжили до 2 лютого 2021 року включно, як підозрюваному у вчиненні злочинів передбачених ч.2 ст.147 ч.1 ст. 258, ст. 348, ч.1 2 ст. 263 , ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України, а саме: захоплення заручників, терористичний акт, замах на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями.

Читати також: Книгу, яку написав Максим Кривош, досліджують психіатри та слідчі

Джерело: Перший
Telegram Channel